≡ Menu

Naantalin majoitus – 3 suosikkia

Naantalissa on tarjolla runsaasti sympaattisia yksityisiä aamiaismajoituspaikkoja ja huoneistoja, joita kannattaa vertailla oman matkustusajankohdan mukaan esimerkiksi Booking.com-sivustolla. Tähän artikkeliin olemme listanneet muutaman oman suosikkimme ja suosituksemme.

Katso tarjoukset Naantalin majoitukseen.

Hotel Palo

Luostarinkatu 12 | palo.fi

Hotel Palo on meidän vakkarimajapaikka Naantalissa. ihastuttava puutalohotelli sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä vanhastakaupungista. Huoneet, joita on yhteensä 14 kpl, ovat kodikkaat ja perinteiseen tyyliin sisustetut. Puutalon alakerrassa on tarjolla aamupalabuffet, joka on ihan mielettömän hyvä! Erityismaininta itse leivotuista sämpylöistä, jotka ovat herkullisia maultaan ja sympaattisia ulkonäöltään. Hauskana yksityiskohtana mainittakoon, että hotellin ystävällinen ja avulias isäntä on palomies Palo!

Hotelli Amandis

Vohvelikahvila Amandiksessa rantapromenadin alkupäässä on tarjolla myös majoitusta bed & breakfast -tyyliin. Meillä ei ole siitä omakohtaista kokemusta, mutta vohveleilla käydessämme olemme ihastelleet taloa ja miljöötä ja harkinneet tätä majapaikaksi seuraavalla Naantalin-reissulla. Ainakin Booking.comissa Hotelli Amandis on saanut suorastaan hehkuttavat arvostelut.

Katso

Naantali Spa & Hotel

Matkailijantie 2 | https://www.naantalispa.fi/

Kylpyläloman viettäjälle Naantali Spa & Hotel on luonteva majoituspaikka, jos haluaa asua kylpylänautintojen välittömässä läheisyydessä tai jos suosii laadukasta hotellimajoitusta konstailemattoman B&B-majoituksen sijaan. Huoneet on uudistettu 2019 ja valinnanvaraa löytyy perushuoneista teemasviitteihin.

Katso tarjoukset Naantalin majoitukseen.

Artikkeli sisältää mainoslinkkejä. Kiitos, jos varaat mainoslinkkien kautta ja tuet siten Cocoa etsimässä -sivuston ylläpitoa.

{ 2 comments… add one }
  • Olen yöpynyt ainoastaan Naantali Spa & Hotelissa, tosin ennen uudistusta. Turussa asuessa Naantalissa tuli kuitenkin käytyä säännöllisesti, joten kaupunki itsessään on varsin tuttu, kuten Amandis vohveleineen. Mukavalta vaikuttavia majoitusvaihtoehtoja nämä kaikki.

    • Cocoa etsimässä 11.7.2023, 14:34

      Kiitos kommentista! Meillä oli ennen sellainenkin lempimajapaikka Naantalissa kuin Pusa, mutta se on ilmeisesti lopettanut toimintansa, kun nettisivuilta löytyy tieto, että ”suljettu väliaikaisesti”. Se on harmi, koska Pusa oli Palon ohella ihan tosi kiva.

Leave a Comment