≡ Menu

Blogi on muuttanut ja uudistunut – mitä pidät?

Uusi, uljas Cocoa etsimässä -matkablogi on nyt avattu! Klikkaa itsesi lukijaksi osoitteessa www.cocoaetsimassa.fi.

Yli kolme vuotta ansiokkaasti palvelleen bloggerin on nyt aika jäädä taakse, sillä Cocoa etsimässä -matkablogi on vihdoin muuttanut kokonaan omalle nettisivulleen ja omalle alustalle. Samalla blogin visuaalinen ilme on uudistunut täysin (jo oli aikakin!) ja käytettävyys toivottavasti parantunut. Itse olemme supertyytyväisiä, toivottavasti tekin!

Pysyttelemme edelleen portaaleista riippumattomina, itsenäisinä bloggaajina, mutta kuten sivupalstaan ilmestynyt banneri kertoo, olemme uuden blogin myötä liittyneet Rantapallon Matkakumppani -verkostoon. Tämä ei sido osapuolia mihinkään, vaan tarjoaa ainoastaan sekä meille että verkoston muille bloggaajille parempaa näkyvyyttä.

Kuten muutot aina, tämäkin on ollut massiivinen urakka, joka vaatii vielä pienempää ja vähän isompaakin viilausta. Isoin homma on ollut postausten ja kuvien siirtämisessä (käsin!) vanhalta alustalta uudelle, ja urakka on itse asiassa niin massiivinen, että päätimme julkaista uudet sivut ennen kuin kaikki postaukset on saatu siirrettyä. Tuoreimmat postaukset löytyvät siis täältä uudesta blogista ja vanhemmat maailmanympärimatkaa käsittelevät postaukset (ajalta tammikuu 2012 – maaliskuu 2014) vielä toistaiseksi vanhan blogin puolelta osoitteesta cocoaetsimassa.blogspot.com. Kaikki sisältö saadaan toivottavasti uuden blogin puolelle vielä kevään aikana.

Palautetta kaivataan! Toivomme, että viihdytte blogimme parissa ja koette sen helppokäyttöiseksi, joten kaikenlainen blogin ulkoasua ja sisältöä koskeva palaute on enemmän kuin tervetullutta. Niin ruusut kuin risutkin. Pyrimme toteuttamaan kaikki parannusehdotukset, teknisen osaamisemme ja rajallisten aikataulujemme sallimissa rajoissa toki, niin pian kuin mahdollista.

No, mitäs pidätte?

PS. Kommentteja ei valitettavasti saa siirrettyä uuteen blogiin, joten nyt kaikki sankoin joukoin kommentoimaan, että saadaan tänne uuteenkin blogiin jo heti kommentteja! 🙂

 

{ 2 comments… add one }
  • Rimma - matkablogi 24.3.2015, 20:55

    ainakin näin mobiilisti näyttää hyvältä ja selkeältä. Postausta on helppo lukea ja tekstit näkyy hyvin! Peukku! 🙂

    • Cocoa etsimässä 25.3.2015, 08:01

      Mainiota! Unohdettiinpa muuten tsekata mobiili, mutta tosiaan, sehän näyttää hyvältä ja selkeältä. Kiitos kommentista!

Leave a Comment