≡ Menu

Vihdoinkin matkasuunnitelmia!

matkasuunnitelmia Costa Brava

Meillä on ollut matkailurintamalla hiljaista jo melkein vuoden päivät, mutta nyt on vihdoin siltä saralta uutisoitavaa!

Ensi viikonloppuna aloitamme kotimaanmatkailulla ja suuntaamme Poriin! Jes, luitte oikein. Poriin, tuohon verrattomaan kesäkaupunkiin, vireään kulttuurikaupunkiin ja historialliseen panimokaupunkiin. Kyseessä on viikonlopun miniloma, eli yövymme yhden yön ja tutustumme huudiloihin parin vajaan päivän verran, sillä junamatkat vievät melkein neljä tuntia suuntaansa.

Perillä olisi tarkoitus ainakin hengailla jokirannassa ja piipahtaa Kirjurinluodolla, ja katsotaan mitä sitä vielä ehtii, vai ehtiikö mitään. Tämä on ensimmäinen reissu vauvan kanssa, ja on jännä nähdä millaisiksi aikataulut venyvät, me kun ollaan aikuisseurassakin tykätty matkustaa verkkaisesti.

Pori-kokemuksestamme saatte lukea blogista vielä kesäkuun puolella. Sormet ristiin, että saadaan nauttia helteisistä kesäkeleistä ensi viikollakin!

Mutta ei siinä vielä kaikki!

CostaBrava_Pals

Meillä on nimittäin pitkästä aikaa plakkarissa myös lentoliput, ja kun kyseessä on Friidun ensimmäinen ulkomaanreissu, kohteeksi valikoitui tietenkin suuri rakkautemme Barcelona. Tosin aikaa perillä on ruhtinaalliset kaksi viikkoa, joten aiomme viettää lomasta ison osan Costa Bravan rannikolla ja vain jokusen päivän Barnassa.

CostaBrava_roseeviini

Mehän käytiin Costa Bravalla myös viime kesänä ja ajateltiin laittaa tässä lähiviikkoina blogiin muutama juttu siltä reissulta. Ikään kuin tulevaa fiilistelläksemme – ja tietenkin myös kivoja matkavinkkejä jakaaksemme. Lennämme Barcelonaan syyskuussa, eli ajatuksena on jatkaa kesää pienellä etelänlomalla. Tuolloin myös Friidun rokotukset on saatu kuntoon.

CostaBrava_Pals

Niitä odotellessanne voitte käydä lukaisemassa Arnan kirjoittaman Costa Brava -oppaan Kerran elämässä -sivustolta, jos olette suuntaamassa niille suunnille. Ja kannattaa kyllä suunnata, siellä on ihanaa! Aurinkoa, kaunista maisemaa,  törkeen hyvää ruokaa ja chilliä meininkiä. Mitä sitä muuta ihminen lomaltaan tarvitsee.

CostaBrava_sitruunapuu

Mutta hei, kertokaa toki parhaat vinkkinne Poriin! Ja miksei Barcelonaan ja Costa Bravallekin, vaikka sitä reissua me ehditään tässä suunnitella ja selvitellä vielä hyvä tovi. Ai joo, ja hyvät vinkit vauvan kanssa matkailuun ovat myös tervetulleita!

Postauksen kuvat ovat viime kesän Costa Bravan -reissulta.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment