≡ Menu

Valokuvauksellinen Georgetown

Georgetown Malesia

Georgetown_skootteri_MV

Georgetown_housut

Georgetown_ikkuna

Georgetown_kaariholvi2

Georgetown_kaariholvi

Georgetown_katukuva

Georgetown_lyhty

Georgetown_munkki

Georgetown_ovenripa

Georgetown_fillari

Georgetown_ovi2

Georgetown_pirunsarvet

Georgetown_puhelinkopit

Georgetown_sermi_blogi

Georgetown_katulamppu

Georgetown_ovi

{ 9 comments… add one }
 • Anonyymi 28.6.2012, 09:39

  Hienoja! Ookste vähän kehittyneet kuvaajinakin?

  Iina

  • Cocoa etsimässä 17.7.2012, 04:51

   Iina sun kommentti oli mennyt johonkin roskapostiin! Löydettiin se vasta nyt! Mut hei kiitti, ollaan itsekin näihin enemmän kuin tyytyväisiä ja tykätään että kehitystä on tapahtunut :). Georgetown oli kyllä varsin otollinen kuvattavakin kyllä, siellä pukkasi kovasti inspiraatiota.

 • Suuntana Maailma 29.6.2012, 08:17

  Todella kauniita kuvia! Tuli sellainen tunne kuin olisimme itsekin taas siellä 🙂

 • Pastori 29.6.2012, 11:20

  Ihan sairaan mageita kuvia ootte taas ammentaneet tänne:) Mä ryöstin pari fotoo omalle koneelleni, toivottavasti ette pahastu:)

  • Cocoa etsimässä 3.7.2012, 12:47

   Kiitti Pastori! Juu, ei pahastuttu, kyllä kaverit voi niitä omille koneilleen laittaa ja sieltä sitten päivittäin ihastella :). (Vaikka noin yleisesti ottaen toivomme, ettei blogin kuvia käytetä ilman lupaa.)

 • TomiK 2.7.2012, 15:58

  Morooo!

  Luin just hirveen nipun päivityksiä 6kpl ja vähäks hauskaa lukea! Sairaan mukavaa kun jaksatte kertoilla menemisistänne! Jos haluutte voidaan lähettää meidän heitä sikaa peli johonkin sovittuun osoitteeseen 😉

  Ungle Tan:n näytti ja kuulosti varsin samanlaiselta kuin hmm.. n. 5v sitten, tavaroiden säilytys ämpärit tais olla uutta ja toivottavasti ne oli vaihtaneet patjat tässä välissä 😉

  Onkos teillä mitään karkeetakaan pläniä seuraavista etapeista, lisätkää joku hieno foursquare tms sovellus joka näyttää pisteellä kartassa missä milloinkin ootte menossa?? hmph menikö vähän liian IT nörtteilyksi?

  Anyhou Terkkuja!

  • Cocoa etsimässä 3.7.2012, 12:50

   Tsaukki! Kiva että jutut maistuivat, varsin hauska niitä on tehdäkin :). Me saatetaan nippa nappa pärjätä ilman heitä sikaata loppureissu, mutta jos jumahdetaan johonkin pidemmäksi aikaa ja aletaan kaivata peliä niin ilmoitetaan osoite heti :).

   Pläni on sellanen, että me ollaan nyt Medanissa Indonesiassa ja pyritään täältä Balin ja Lombokin suuntaan asap. Ausseihin on varattu lento 5.8. mutta siirretään sitä todennäköisesti pari viikkoa eteenpäin, täällä Indonesiassa kun on niin paljon nähtävää (ja niin paljon halvempaa). Me yritettiin jo tehdä sellaista googlemaps-juttua, mistä näkyis jo kuljettu reitti, mutta se oli taas niitä IT-nörtteilyjä, jotka meni ihan reisille. Foursquare kuulostaa hyvälle kyllä, miten se toimii? Voitko lähettää ohjeet? Tai voitko oikeastaan tehdä sen kartan? =D

 • Anonyymi 3.7.2012, 14:39

  Vitsit teillä on hienoja tarinoita ja kuvia. Vituttaa kykkiä täällä takapenkillä kattelemassa ..:D…

  Tutkin tuota googlemaps-juttua omasta mielenkiinnosta…

  http://support.google.com/maps/?hl=fi

  Ja näköjään se toimii kuten muutkin geolokaatio-palvelut että sinne luodaan tili ja joku lähtökohta ja sitten vaan lisätään paikkoja jolloin se yhdistelee niitä.

  Foursquare toimii silleen kanssa että luotte tilin sinne ja sitten aina uuteen paikkaan mennessä (en ole itse ottanut käyttöön vielä, "kirjaudutte sisään" tavallaan siihen paikkaan missä ootte ja sit kaikki muut tietää että missä ootte. Sitten sinne voi myös luoda omia paikkoja jne.)

  http://support.foursquare.com/home

  Esimerkiksi yhden kaupungin sisällä kirjaudutte esim. bordelliin jossain Indonesiassa tai Arna menee jonnekin lihaskimppujen srippiluolaan….:D…

  Ja sit ne tulee syötteinä esiin vaikkapa Facebookiin tai mihin ne onkaan määritelty näkyväksi tyyliin: "Arto checked in at "Me love and screw you long time- Brothel" on foursquare. Ja silleen voi loggautua vaikka siirtyessä eri menomestasta toiseen. Tietysti paikka pitää löytyä tietokannasta tai muuten se pitää tietty itse luoda.

  -Make K.

Leave a Comment