≡ Menu

Syysmatka Barcelonaan – vinkkejä?

Pimientos de Padron

Ostettiin tänään hullareilta Barcelonan-lennot. Lähtö on reilun kahden viikon päästä, aikaa perillä vajaa viikko. Jeeeeee!

Aloimme muutama viikko sitten funtsia, että taidamme olla syysbreikin tarpeessa. Että kylläpä tämän pitkän, pimeän, kylmän ja työntäyteisen syksyn katkaisisikin mukavasti pitkä viikonloppu jossain Euroopassa. Norjalainen lentoyhtiö lähestyi meitä sopivasti lentotarjouksilla Lontooseen ja Köpikseen, mutta pähkäiltiin liian kauan ja halpislennot ehtivät mennä meiltä jahkareilta sivu suun. Tuli siis mahdollisuus miettiä suunnitelmia uudelleen. Mihin oikein todella haluaisimme juuri nyt lähteä?

Toissa viikolla postiluukusta tipahtanut keltainen kuvasto vei ajatukset lempikaupunkiimme Barcelonaan ja päätös oli aika nopeasti selvä. Marssimme siis tänään aamupäivällä tavaratalon lentolippujonoon ja poistuimme puoltatoista tuntia myöhemmin Barcelonan-lennot plakkarissa. Oltiin jo ehditty päättää, että jos emme saa hullarilentoja haluamillemme päiville, ostamme ne sitten normaalihinnalla (mikä ikinä se onkaan…). Onneksi ei tarvinnut, vaan ”jouduimme” ainoastaan pidentämään matka-aikaa parilla päivällä, kun neljän päivän lennot oli jo ehditty myydä loppuun.

Nyt siis Barcelonan-vinkit pinoon! Kaupungin perusnähtävyydet ovat meille parilta aikaisemmalta reissultamme tuttuja, mutta vinkit hyvistä ruokapaikoista, baareista, näyttelyistä ja muista kulttuuririennoista, shoppailumahdollisuuksista ja kaikenlaisesta kivasta pienestä jännästä ovat enemmän kuin tervetulleita. Ja kämppäkin on vielä hakusessa.

Syysloma – mikä mainio keksintö!

Pimientos de Padron
{ 0 comments… add one }

Leave a Comment