≡ Menu

Suklaaöverit

Suklaaöverit Brisbanessa

Max Brenner -suklaakahvila, Shop 1.1 & 1.2 Stanley Street Plaza Southbank Brisbane QLD 4101 (Max Brenner on ketju, joten kahviloita löytyy Australian isoimmista kaupungeista)

Käveltiin eräänä kauniina päivänä lounasaikaan Southbankin rantabulevardilla ja havahduttiin pieneen näläntunteeseen. Tarkemmin ajateltuna kaipasimmekin lounaan sijaan jotain pientä makeaa, joten kun ihan vahingossa osuimme Max Brenner -suklaakahvilan ovelle, valinta oli selvä.

Ja jotakuinkin siinä vaiheessa homma lähti käsistä.

Max Brennerin kahvila on tosi suosittu ja jono oli pitkä. Siinä omaa vuoroa odottaessa olikin aikaa kasvattaa nälkää ja himoita kuola valuen kiireisten tarjoilijoiden ohi kiikuttamia mitä herkullisemman näköisiä suklaalla kuorrutettuja annoksia. Kun meidän vuoro sitten lopulta koitti, olisi tehnyt mieli tilata listalta vähintään joka toinen annos, mutta onnistuttiin pitämään järki päässä ja tilata vain yhdet annokset per mies, ja palan painikkeeksi kupit kaakaota.

Vai että järki päässä? Pah!

Meinattiin pyörtyä kun tilaamamme annokset ja pikku pikku kaakaokupposet tuotiin pöytään. Tajuttiin heti, että homma oli mennyt pahasti överiksi. Edessä olisi taisto, jonka tiimellykseen heittäydyimme tosin varsin mielellämme.

Taistelu päättyi lopulta lukemiin 1–0, Max Brenner voitti. Pienen pieni vohvelimurunen jäi lautaselle, ei vain kertakaikkiaan enää pystynyt. Mutta oli kyllä taivaallisen hyvää!

Max Brenner BrisbaneMax Brenner BrisbaneMax Brenner Brisbane Max Brenner Brisbane
{ 0 comments… add one }

Leave a Comment