≡ Menu

Romanttinen hotelliloma kahdestaan – parasta mitä pienen lapsen vanhemmat voivat toisilleen tarjota!

Flamingo aikuisten kerros

Kaupallinen yhteistyö: Break Sokos Hotel Flamingo

Vauvavuosi on kaikin puolin ihanaa aikaa, mutta siihen liittyy myös vähemmän mukavia puolia, kuten katkonaisia unia, yövalvomisia ja aikaisia aamuherätyksiä. Ja kun takana on vuosi ja kolme kuukautta huonosti nukuttuja öitä, alkaa väsymys olla sillä tasolla, että silmäpussit laahaavat maata ja aivot kykenevät vain välttämättömään ajatustoimintaan – jos siihenkään.

Kun tällaisessa tilanteessa sähköpostiin kilahtaa kutsu tulla testaamaan vain aikuisille tarkoitettua hotellikerrosta – naapurikaupungissa ja paikallisbussimatkan päässä vieläpä – tekisi mieli suudella maata kutsun lähettäjän jalkojen alla.

Kyllä kiitos, tulemme juosten!!!

Ja kun vielä käy ilmi, että vierailun ajankohta osuu yksiin meidän seurustelun 15-vuotispäivän kanssa, olemme revetä riemusta. Hotellilomalle! Kahdestaan! Romanttiset ajatukset tulvivat mieliimme, ja sormet alkavat näpytellä isovanhempien puhelinnumeroa…

Kun yökylä Friidulle on sovittu, alamme laskea päiviä kahdenkeskiseen hotellilomaamme Break Sokos Hotel Flamingossa.

Harmony – huonekerros vain aikuisille

Hotelli Flamingon uusi hotellisiipi avattiin helmikuussa 2019. Wingiksi nimetyssä laajennusosassa on 232 uutta hotellihuonetta kolmella eri teemalla. Yksi teemoista on Harmony, joka on kokonainen huonekerros vain aikuisille.

Kansainvälisesti adults only -konsepti hotelleissa on varsin suosittu, mutta Suomessa Flamingon uusi aikuisten kerros on ensimmäinen laatuaan. MTV:n jutussa Matkailu- Ja Ravintolapalvelut MaRa ry:n toimitusjohtaja Timo Lappi toteaa, ettei Suomessa riitä kysyntää vain aikuisille tarkoitetuille hotelleille, mutta meidän mielestä konsepti on erittäin tervetullut. Me toki rakastamme lapsia, etenkin omaa kullanmussukkaamme, mutta silloin tällöin on kiva viettää laatuaikaa ihan vain aikuisten kesken. Hotelli Flamingokin toivottaa lapset edelleen tervetulleiksi, mutta tämä yksi kerros on rauhoitettu vain aikuisille – ja hyvä niin.

Samppanjaa, saunomista ja söpöstelyä sviitissä

Lomafiilis heräsi sillä hetkellä, kun avasimme oven upeaan sviittiimme. Ei ole tippaakaan liioittelua kun sanomme, että huone on yksi kauneimmista, jossa olemme ikinä yöpyneet. Värimaailma on lempeä yhdistelmä valkoista, harmaata ja roosaa, samettisissa ikkunaverhoissa hohtaa ripaus kultaa ja niin isoissa pinnoissa kuin pienissä yksityiskohdissa toistuu ylellinen marmorikuvio. Isoista ikkunoista avautuva näkymä ei maaliskuun harmaudessa ollut kaunein mahdollinen, mutta ylimmästä seitsemännestä kerroksesta näkyy kauas, eikä vieressä pauhaava Kehä III näy tai kuulu huoneeseen. Tilaa 50-neliöisessä sviitissä on enemmän kuin kotona. Luksusta!

Ennen perusteellista tupatarkastusta poksautimme sivupöydällä jäissä odottavan samppanjapullon auki ja kaadoimme toisillemme lasilliset. Istuimme alas, siemailimme kuplivaa juomaa ja fiilistelimme alkanutta minilomaa. Vasta kun olimme käyneet läpi viikon kuulumiset lähdimme tutkimaan mitä kaikkea huoneesta oikein löytyy.

Jättimäinen, tavanomaista korkeampi vuode, joka on pedattu muhkein, untuvaisin vuodevaattein. Iso kylpyhuone sadesuihkulla ja erillinen wc. Vaaleaksi sävytetty sauna! Ritualsin laadukkaita kylpytuotteita. Pehmeät kylpytakit ja Familonin untuvatossut. Jumppakeppi! Useampi maljakollinen tuoreita kukkia.

Harmony1

Harmony6

Harmony2

Harmony9

Harmony10

Samppanjan kanssa sivupöydälle oli katettu kaunis ja runsas napostelulautanen. Tuoreet hedelmät, suussa sulavat suklaat ja salaperäiset suolaiset nyytit siirsivät nälkää iltaan. Herkuttelimme suolaista ja makeaa sekaisin, sillä tuona iltana meidän ei tarvinnut olla esimerkkinä kenellekään.

Olimme alunperin ajatelleet lähteä illaksi kylpylään rentoutumaan, mutta sviitti saunoineen sai meidät toisiin aatoksiin. Napsautimme saunan päälle, heitimme vaatteet nurkkaan ja… asetuimme kylpytakkeihin kääriytyneinä sohvannurkkaan juttelemaan ja siemailemaan samppanjaa.

Harmony5

Harmony3

Ensitreffeillä 15 vuotta sitten

Samppanja sai meidät nostalgisiksi ja aloimme muistella ensitreffejämme 15 vuotta aiemmin. Kävimme tuolloin pihvi-illallisella Yliopistonkadulla ravintolassa, jonka nimeä emme enää muista, eikä googlekaan osaa auttaa. Ravintolan yhteydessä toimi silloin aikanaan jääbaari, Arctic Ice Bar, jossa kävimme aterian päätteeksi hileisillä drinkeillä toppahaalareihin pukeutuneina. Muistaako kukaan lukijoista sen ravintolan nimeä?

Vanhojen aikojen muistoksi pistimme HIM:in Razorblade Romancen soimaan. Ah, niin romanttista!

Sauna oli vihdoin lämmin. Kävimme vuoroin löylyssä ja istuimme vuoroin sohvalla vilvoittelemassa ja rupattelemassa. Muistelimme mitä kaikkea olemme olemme 15 vuoden aikana yhdessä kokeneet: kuusi muuttoa, muutamat asuntokaupat, yksi massiivinen remontti, useita reppureissuja ja kaupunkilomia, yksi maailmanympärimatka, muutama työpaikanvaihdos, yrityksen perustaminen, pitkät lapsettomuushoidot ja viimein yhteinen lapsi, silmäterämme. Ikävöimme vähän Friidua, nauroimme paljon. Aika kului kuin siivillä.

Harmony_sauna2 Harmony_sauna

Nautimme illallisen ravintola Amarillossa viihdekeskuksen puolella, mutta palasimme huoneeseen niin pian kuin suinkin, sillä kaipasimme takaisin sviittimme rauhalliseen tunnelmaan. Sitä paitsi niin harvinaista herkkua kuin kunnon yöunia ei sopinut haaskata, joten painuimme pehkuihin mahdollisimman aikaisin.

Sänky oli valtava, mutta käperryimme silti sylikkäin. Iltalukemiseksi mukaan napatut kirjat tipahtivat kädestä ennätyksellisen nopeasti ja nukkumatti vei mukanaan. Pehmeä mutta jämäkkä vuode oli kuin höyhensaari itse…

Aamiainen omassa huoneessa

Meille oli vinkattu, että aamiainen kannattaa tilata omaan huoneeseen, joten näin teimme. Ja se kyllä kannatti! Harmony-sviitin harmoninen tunnelma olisi lässähtänyt kuin pannukakku vilkkaan aamiaishuoneen hälinässä, mutta oman huoneen rauhassa kiireettömästi nautittu herkkuhetki jatkoi edellisillan seesteistä tunnelmaa.

Huoneaamiaista on tarjolla useampaa erilaista kokoonpanoa ja hinnat alkavat 15 eurosta. Tilaus kannattaa hoitaa sisäänkirjautumisen yhteydessä.

Harmony7

Harmony8

Flamingo Spa – hemmottelua vain aikuisille

Miniloman rento ja rauhallinen tunnelma jatkui kiireettömän huoneaamiaisen jälkeen Flamingo Spassa, jossa on sielläkin vain aikuisille tarkoitettu puoli. Tiesittekö tätä? Me ei tiedetty! Tai ainakaan ei muisteta tietävämme. Flamingo Spalla on ollut meidän mielikuvissa niin lasten vesipuistomainen klangi, että me ei olla koskaan edes ajateltu, että siellä voisi olla meille mitään. Mutta on! Todellakin on!

Nimittäin span aikuisten puoli on i-ha-na! Siis yhtään liioittelematta aivan mielettömän ihana. Ja mikä parasta, aamukymmeneltä kun spa aukesi, siellä oli vielä autuaan hiljaista. Ensimmäisen tunnin saimme nauttia 37-asteisesta lämminvesialtaasta, hoitavasta mineraalivesialtaasta porepeteineen ja kaikista viidestä saunasta (normaalisti saunoja on kuusi, mutta nyt perinnesauna oli poissa käytöstä) aivan keskenämme, sillä ne pari muuta asiakasta, jotka olivat aikaisia matoja kuten me, pysyttelivät hekin omissa oloissaan. Vasta yhdentoista jälkeen väkeä alkoi valua paikalle, mutta ei ruuhkaksi asti.

Meidän lemppareiksi muodostuivat toinen kahdesta höyrysaunasta, se jossa oli vähän itämainen tunnelma, sekä mineraalivesialtaan porepedit. Ne ovat ikään kuin vedenalaisia lepolasseja, joista pulputtaa hierovia poreita. Mineraalivesiallas oli muutenkin tunnelmallinen paikka. Valaistus oli hämärä, katossa tanssivat hypnoottiset värikuviot ja veden alla soi rauhoittava musiikki. Ah, autuutta!

Aikuisten spassa on baari, tai kaksikin, joten saattaa olla, että iltaa (tai jo iltapäivää) kohti kylpylän tunnelma alkaa muuttua rauhallisesta riehakkaaksi. Tästä oli jo merkkejä siinä vaiheessa kun me poistuttiin paikalta ennen puolta päivää, jolloin pari seuruetta istui altaassa lonkerotuopit käsissä ja volyymi alkoi nousta. Olisi kiinnostava kuulla kokeneempien Flamingo Spa -kävijöiden mietteitä, onko illallakin rauhallista vai saako varautua riehakkaampaan meininkiin? Meidän vierailumme osui hiihtolomaviikkoon, joten silläkin saattoi olla vaikutusta.

FlamingoSpa2

FlamingoSpa3

Täydellisen hotelliloman resepti: Harmony-huone + Flamingo Spa

Miniloma Break Sokos Hotel Flamingossa ja Flamingo Spassa ylitti kaikki odotuksemme. Se oli sanalla sanoen täydellinen. Pakko nimittäin myöntää, että meillä oli pieniä ennakkoluuloja, sillä emme koe olevamme Flamingo-ihmisiä (eli siis lapsiperheiden täyttämissä ostos- ja viihdekeskuksissa viihtyviä ihmisiä), mutta Harmony-kerroksessa ja aikuisten spassa oli niin rauhallista ja hiljaista ja tunnelmallista, että niissä pääsi ihan täydelliseen hemmottelulomatunnelmaan! Yövyimme tällä kertaa yhteistyön merkeissä sviitissä, mutta myös normaalit kahden hengen Harmony-huoneet tarjoavat saman rauhallisen tunnelman ja arjen luksuksen – ilman saunaa tosin.

Pikkulapsiarjen pyörityksessä hotelliloma kahden kesken tarjosi juuri sitä, minkä tarpeessa kipeästi olimme: rauhaa ja hiljaisuutta, kuplivaa juomaa ja hyvää ruokaa, parisuhdeaikaa ja hyvät yöunet.

Aloimme heti kotimatkalla suunnitella uutta Flamingo-lomaa. Silloin aiomme saapua pelipaikoille jo hyvissä ajoin, jotta ehdimme nauttia kylpylästä (myös hemmotteluhoidoista!) useamman tunnin ja käydä illalla vielä vaikka leffassa. Aamulla voisi yrittää nukkua pidempään kuin seitsemään, ja aamiaisen tilaamme seuraavallakin kerralla huoneeseen. Ja ehkä myös illallisen!

Osallistu arvontaan ja voita aikuisten hotelliloma kahdelle!

Nyt sinullakin on mahdollisuus viettää rentouttava miniloma puolison, treffikumppanin tai vaikka ystävän kanssa. Arvomme nimittäin lukijoidemme kesken lahjakortin (arvo 180 €), joka oikeuttaa yhteen yöpymiseen kahden hengen huoneessa Break Sokos Hotel Flamingon Harmony-huoneessa.

Osallistut arvontaan kertomalla tämän postauksen kommenttiosiossa kenen kanssa lähtisit rentouttavalle aikuisten hotellilomalle Break Sokos Hotel Flamingoon! Olisi myös kiva, jos kävisit tykkäämässä blogin Facebook-sivusta ja seuraamassa meidän Instagram-tiliä :).

[Päivitetty 12.4.] Arvonta on suoritettu! Onnetar (eli arvonta-apurimme random.org) valitsi arvonnan voittajaksi nimimerkin Pauliina! Lämpimät onnittelut, pääset juhlimaan 16-vuotiskihlapäivää miehesi kanssa <3.

{ 62 comments… add one }
 • Anni 26.3.2019, 11:51

  Oi vitsi kuin ihana reissu teillä <3 tuli varmasti niin tarpeeseen lapsiarjen keskelle! Jos voitan, antaisin kyseisen loman rakkaalle ystävälleni ja hänen miehelleen, joilla sama raskas ja ihana vauva-arki käynnissä ja jotka ansaitsisivat niin hetken olla vain kahdestaan!

 • Elina 26.3.2019, 12:04

  Lähtisin oman rakkaan kanssa. Tietysti!

 • Poppis 26.3.2019, 12:16

  Nappaisin tietty mieheni mukaan. Lapsiperhelogistiikkakaaoksessa yhteinen loma naapurikaupunkiin tulisi tarpeeseen.

 • AnskuL 26.3.2019, 12:22

  Olisi ihana päästä fiilistelemään oman miehen kanssa sitä ihana alkuhuumaa ilman lasta. Sekä juttelemaan menneistä, vanhoista hyvistä ajoista vaikka nykyhetkessäkin on ihanaa. Mutta kovin erilaista vauvan kanssa. Ihana huone!!

 • Heinik 26.3.2019, 13:08

  Lähtisin tällaiselle reissulle ehdottomasti avopuolisoni kanssa 🙂

 • Kukka 26.3.2019, 14:22

  Oi, ihanan kuuloinen miniloma teillä!

  Nappaisin ystävän mukaan – niin harvoin nykyään pidemmällä kaavalla nähdään.

 • Milja 26.3.2019, 14:44

  Miehen kanssa!

 • Erica 26.3.2019, 15:05

  Oon käyny pari kertaa spa-puolella ja se on superrentouttava paikka. Jos voitan, lähden innosta hihkuen mieheni kanssa minilomalle.

 • Leena 26.3.2019, 15:17

  Kävin tykkäämässä fb-sivuistanne, kiva saada uutta luettavaa 🙂 Mieheni kanssa ois huippua päästä viettämään kahdenkeskistä, harvinaista laatuaikaa, mukaan arvontaan siis!

 • Tarja 26.3.2019, 15:48

  Puolisoni kanssa lähtisin ❤

 • Iituuu 26.3.2019, 16:03

  Ystävän kanssa lähtisin rentoutumaan 🙂

 • Kati 26.3.2019, 16:47

  Oi, minä lähtisin aviomieheni kanssa juhlistamaan kolmikymppisiä, jos arpaonni tällä kertaa suosisi! Varmaan samanlaisella konseptilla oltaisiin liikkeellä kuin tekin 😉

 • Jenna 26.3.2019, 18:26

  Puolison kanssa lähtisin, kuulostaa aivan ihanalta!

 • Kati 26.3.2019, 21:40

  Puolison kanssa lähdettäisiin rentoutumaan 😊 Oliko muuten La Bodega se teidän treffipaikka Yliopistonkadulla?

 • Jutta 26.3.2019, 21:41

  Mieheni kanssa lähtisin ja yllättäisi hänet 🤗👍

 • Silja 26.3.2019, 21:42

  Miesystävän kanssa lähtisin. Omat lapseni ovat jo nuoria miehiä, eli ”olen oman osani hoitanut”. Nyt olisi aika olla ihan aikuisten kesken.

 • Sunna 27.3.2019, 01:21

  Ai vitsit, ihanaa kuulla, että Suomessakin pääsee kelpo kylpylämeininkeihin. Olen tottunut täällä Budapestissä siinä suhteessa aika hyvään. Veisin Harmonyyn poikaystäväni, joka ei ole vielä koskaan käynyt Suomessa (koska en minäkään asu siellä), mutta olemme tulossa käymään kesällä. Saisimme joko rennon alun tai lopun Suomi-lomalle, ja opiskelijoille pieni luksus kyllä kelpaisi 🙂

 • Pina 27.3.2019, 03:26

  Lähtisin ystäväni kanssa tarjoten hänelle aivan luxukselta kuulostavan reissun, jollaiseen hänellä ei ole varaa. Koska olemme sinkkuja molemmat, ottaisimme mukaamme Oskari Olemattoman ja Tuomas Tyhjäsen, jotta meidänkin illasta, yöstä ja aamusta tulisi yhtä romanttinen kuin teidän. Ihan superia ollut kaikki, joten kiva, että pääsitte nauttimaan. Toivottavasti mekin 🙂

 • Kati 27.3.2019, 05:18

  Puolison kanssa lähdettäisiin rentoutumaan 😊 Oliko muuten se teidän treffiravintola La Bodega nimeltään?

 • Ulla 27.3.2019, 07:28

  Nauttisin luxuksesta ihanan ystäväni kanssa! ❤️ Olipa teillä ihan mahtava kokemus, wau! ❤️

 • Tanja 27.3.2019, 07:36

  Ihana minibreikki, ihan parasta! Jos onnetar suosii lähden mieheni kanssa. 20-vuotta yhteistä polkua, joten matkassa on ollut mutkia ja suvantoja.

 • Villa 27.3.2019, 09:43

  Puolison kanssa, tietenkin <3

 • Heli 27.3.2019, 09:52

  Siskon kanssa ehdottomasti! Hän olisi ansainnut hieman taukoa arjesta!
  Kiitos hyvästä postauksesta myös.

 • anna s. 27.3.2019, 11:39

  Miehen kanssa lähtisimme rentoutumaan 🙂

 • Heguli 27.3.2019, 14:13

  Ehdottamasti (oman)puolison kanssa.

 • Saara Ilo 27.3.2019, 14:16

  Mieheni kanssa lähtisin viettämään laatuaikaa

 • Annukka Timonen 27.3.2019, 14:24

  Voi että ku joskus olisikin ihanaa olla miehen kanssa kahdestaan😍. Meillä kun tota nuorisoa pyörii ku linja-auto asemalla 🤗

 • Kotiäiti 27.3.2019, 14:39

  Aviomieheni kanssa jonka kanssa tänä vuonna myös 15v ensitreffeistä.

 • Hannv 27.3.2019, 14:55

  Lähtisin miehen kanssa. Juhlittaisiin kerralla minun valmistumiseni ja hänen 30-v. synttärit.

 • Katja 27.3.2019, 14:58

  Kuulostaapa houkuttelevalta!
  En yhtään miellä itseäni hotelli-ihmiseksi, reissussakin yleensä telttaillaan enimmäkseen, mutta tämä kuulosti kyllä nyt tosi hyvältä, tahtoo…
  Ja miehen kanssahan sitä tulis lähdettyä 🙂

 • Siru Torniainen 27.3.2019, 15:01

  Avomiehen kanssa lähtisin viettämään vuosipäivää!

 • Hanna Heikkilä 27.3.2019, 15:32

  Lähilomalle mieheni kanssa, meillä oli just sopivasti 16 vuotis yhdessäolopäivä ❣️

 • Maarit Saarinen 27.3.2019, 15:40

  Romantiikkalomalle miehen kanssa mentäisiin. Flamingossa tuli käytyä viimeksi, kun se oli ollut pari viikkoa auki, voisi ottaa uusiksi.

 • Liisa Häme 27.3.2019, 16:50

  Ottaisin mukaan ton huushollin toisen vanhuksen.

 • Riikka 27.3.2019, 17:11

  Aika ihanaa söpöstelyä. lähtisin kyllä kullan kanssa. Kiireettömyyttä kun on niin harvoin tarjolla

 • Pihla 27.3.2019, 19:01

  Lähtisin ystävän kanssa rentoutumaan, tulisi tarpeeseen <3

 • Marja 27.3.2019, 19:02

  Olisi ilo ja onni yllättää tällä mieheni. Juhlan aihetta paljonkin, joten tämä sopisi oikein hyvin siihen kuvioon.

 • Bea 27.3.2019, 19:37

  Miehen kanssa lähdettäs etelään rentoutumaan, kunhan saataisiin lapsille hoitaja… Lisäpäiviä toki lomaan otettas, jos saataisiin järjestymään.

 • Katri 27.3.2019, 21:17

  Miehen kanssa ennen aikaista lentoa Romaniaan toukokuussa:)

 • Airi 27.3.2019, 22:52

  Puolisoni kanssa, siitä on aikaa kun oltiin kahdestaan minilomalla Sokos hotellissa jo vuosi.

 • Tepa 28.3.2019, 00:35

  Ottaisin mukaan rakkaan ystäväni. Elämme molemmat kiireisiä pikkulapsivuosia ja pieni breikki hemmotteluineen tekisi molemmille hyvää.

 • Maarit 28.3.2019, 06:31

  Oman miehen kanssa miniloma olisi paikallaan 😀

 • Tällainen hotellikokemus kelpaisi kyllä, ja mukaan lähtisi tuo täällä asuva miekkonen. Tämä olisi itse asiassa aika ihanteellinen tapa aloittaa tai päättää jokin Helsinki-Vantaan kautta kulkeva reissu, julkisilla matkaaminen kun on nykyisin sula mahdottomuus, ellei lento satu osumaan keskelle päivää. Iltaviiden jälkeen ei ole mitään toivoa päästä kotiin julkisilla. Ja adults only kuulostaa kieltämättä taivaalliselta. Kirkuvat pikkulapset eivät ihan vastaa omaa käsitystä rentouttavasta parisuhdelomasta. 😂

 • Jasmin 28.3.2019, 08:17

  Ystävän kanssa. Lähipiirissä ollut myrskyjä elämässä joten ihana olisi ilahduttaa myös näin.

 • Anne 28.3.2019, 17:23

  Tämä kuulostaa aivan ihanalta! 😍 Puolison kanssa lähtisin.

 • Kaura 29.3.2019, 00:33

  Lähtisin oman äidin kanssa, tyttöjen reissu tekisi niin hyvää. 🙂 Ja oisi ihana lahja Äitienpäiväksi.

 • Minde 30.3.2019, 15:42

  Mieheni kanssa lähtisin 🙂 Yllättäisin hänet vuosipäivän kunniaksi <3

 • Xeveliina 31.3.2019, 11:17

  Olisi ihana päästä mieheni kanssa minihemmottelulomalle, kun tänä vuonna vähänkin pidemmät lomat jäävät viettäämättä työpaikan vaihdon ja öljykattilan uusimisen takia, joka nielaisee useammankin vuoden lomabudjetin.

 • Mirva 31.3.2019, 11:43

  Oih, tää tulis niin tarpeeseen hyvän ystävän kanssa, kun elämä on ollut surua ja myllerrystä täynnä!

 • Mallukka 31.3.2019, 15:04

  Puolison kanssa mukava ja tarpeellinen irtiotto arjesta!

 • Pauliina 2.4.2019, 10:09

  Miehen kanssa kaksistaan juhlistamaan 16-vuotiskihlapäivää!

 • Maria 3.4.2019, 00:48

  Olisi ihana päästä poikaystäväni kanssa ottamaan vapaata arjesta! 💖 Olemme etäsuhteessa, niin yhteinen aika on välillä kortilla.

 • Emilia 5.4.2019, 08:07

  Tällä olisikin kiva yllättää mies!

 • Jenni 5.4.2019, 10:39

  Jep, vauva perheessä, työt ja harrastukset kalenterissa tekee elämästä vähän suorittamista. Ai että, oliskin kiva viettää date night mieheni kanssa tuollaisessa paikassa. Ja nukkua. Kokonainen yö!

 • Kristiina 5.4.2019, 12:11

  Oman rakkaan kanssa. Rankan vuoden jälkeen tulisi pieni hemmotteluloma niin tarpeeseen

 • Minna 5.4.2019, 15:57

  Ihanan kuuloista lähilomailua! Maistuisi minullekin!

 • Merkku 5.4.2019, 17:19

  Mieheni kanssa, pienet lapset jäisivät mummon hoiviin 😊

 • Nora 5.4.2019, 18:44

  Puolisoni Marko Holmströmin kanssa lähtisin mielelläni. 🥰

 • Joulupukki 5.4.2019, 21:47

  Muorin veisin etelänlomalle.

 • Oi kuulostaa ja näyttää kyllä ihanalle konseptille. Huoneen sävymaailma on kaunis. Avopuolison nappasin mukaan Flamingoon.

 • hilkka 9.4.2019, 06:07

  Mieheni kanssa lähtisimme 🙂

 • Veikko Näälä 5.11.2022, 23:03

  Voi jeesus mitä kaupallista ja läpinäkyvää paskaa tämä on!
  Ei ole varmasti kauhean epäselvää, että kirjoittaja on saanut huoneen ”kaupalliseen yhteistyöhön”, eli t.s. tähän blogiin kehuen ilmaisen huoneen ja palvelut.
  Mikä ensimmäisenä tulee mieleen, on Sara Sieppi. Kehutaan, kun joku muu maksaa laskut.

Leave a Comment