≡ Menu

Helsinki-päivän to do -lista kesälle

Kesä Helsingissä

Herättiin näin Helsinki-päivänä siihen tosiasiaan, että kesä on jo täydessä vauhdissa, eikä meillä ole vielä mitään kesäsuunnitelmia!

Istuttiin siis alas jätskitötterön äärelle ja laadittiin pikainen to do -lista alkaneelle kesälle. Tässä se on:

 1. Käydään Hakaniemen torilla Kahvi-siskoilla aamupuurolla. Puuron sijaan saa tietty ottaa myös lihapiirakan. Ja siis otetaankin.
 2. Kävellään Munkkiniemen rantaa Gallen-Kallelan museolle. Otetaan kuva siinä samassa kohtaa kuin viime vuonna, kun Friidu oli vielä Arnan mahassa.
 3. Käydään Allas Sea Poolissa uimassa ja saunassa. On nimittäin korkkaamatta vielä koko mesta! Paitsi drinksuilla käytiin viime kesänä.
 4. Herkutellaan hyvillä ruuilla ja viineillä kesän parhailla festareilla eli Taste of Helsingissä. Tapojemme vastaisesti liput on jo ostettu, kiitos Tepon ja Paulin!
 5. Nautitaan artesaanigelatot Tove Janssonin puistossa. Yritettiin jo tänään, mutta kiska oli posessa.
 6. Käydään uimassa meressä JA järvessä.
 7. Matkustetaan junalla jonnekin päin Suomea.
 8. Katetaan piknik johonkin kivaan puistoon, tai sadesäällä talvipuutarhaan, ja nautitaan kiireettömästi ystävien seurasta.
 9. Tehdään pieni luontoretki jonnekin lähelle. Juodaan sekamehua ja paistetaan makkarat nuotiolla.
 10. Käydään kummitytön kanssa Fallkullan kotieläintilalla. Josta muuten kuriositeettina kerrottakoon, että siellä Arna vietti lapsuuden kesiään p*skaa lapioiden ja maatilan eläimiä hoitaen.
 11. Vietetään viikonloppu Kivinokan-mökillä.

Palataan siis syyskuussa asiaan ja katsotaan miten kävi!

AllasSeaPool

Sekä Allas Sea Pool että artikkelikuvana oleva Uspenskin katedraali (jonka takana Tove Janssonin puisto ja se gelatokioski on) on kuvattu tänään Helsinki-päivänä.

{ 2 comments… add one }
 • Oona 12.6.2018, 21:57

  Hieno toi kohta 10!

  • Cocoa etsimässä 13.6.2018, 07:33

   No eikö!

Leave a Comment