≡ Menu

Goa 2008 – ja alaston boa

Tarinoita maailmalta

Talvella 2008 me vietettiin lomaa Arnan siskon Aijan kanssa Intian kuuman auringon alla. Parin hektisen Mumbai-päivän jälkeen puksuteltiin junalla Goaan, jossa asetuttiin taloksi – tai oikeastaan bambumajaksi – Palolem-biitsille. Ranta avautui kauniina ja rauhallisena suoraan meidän bambumökin edustalta, mutta eräänä päivänä me kaivattiin vaihtelua ja päätettiin buukata venekuski viemään meidät läheiselle paratiisisaarelle, jossa saisi kuulemma hyvässä lykyssä olla ihan omassa rauhassaan.

Lyhyehkön venematkan jälkeen saavuimme postikorttimaisen kauniille saarelle, jossa ei toden totta ollut ristin sielua, eli saimme koko rannan täysin itsellemme. Aurinko porotti kirkkaalta taivaalta, vesi kimmelsi sinisenä ja turkoosina, hiekka oli puuterimaisen pehmeää. Kuski tulisi noukkimaan meidät muutaman tunnin päästä, joten edessä oli kerrassaan hieno rantsupäivä! Levitettiin pyyhkeet rannan toiseen päähän ja asetuttiin aloillemme. Pötköteltiin rannalla, luettiin kirjoja, käytiin välillä pulahtamassa viilentävissä aalloissa, saatettiin torkahtaakin.

Pian biitsirauha kuitenkin rikkoutui, kun saarelle saapui toinen vene. Kyydissä ollut pariskunta hyppäsi kamppeineen rannalle ja alkoi katsella itselleen sopivaa leiritymispaikkaa. Ja voitteko kuvitella, löysivät sellaisen aivan meidän leirimme kyljestä! Autiolla rannalla! Tyypit tulivat siihen ihan pokkana ja levittivät pyyhkeensä metrin päähän meidän pyyhkeistä. Kyllä oli suomalaisilla ihmeteltävää, ängetä nyt ventovieraiden kylkeen kun ympärillä on tyhjää tilaa silmän kantamattomiin. Hetken kuluttua oltiin kuitenkin totuttu meidän uusiin naapureihin, jotka hekin pötköttelivät, lukivat kirjoja, juttelivat niitä näitä ja lähtivät lopulta uimaan.

Pariskunta oli uimaretkellään aika kauan, jopa niin kauan, että me ehdittiin jo ihmetellä heidän katoamistaan. Pian nainen kuitenkin palasi rannalle ja oletimme miehen tulevan kohta perästä. Ja kyllä hän tulikin, nimittäin ilkosen alasti! Tyyppi ei ollut uimahousujensa mystisestä tai tahallisesta katoamisesta moksiskaan, vaan asettui siihen omalle pyyhkeelleen kuivattelemaan, jalat reteästi levällään, noin metrin päähän meistä. Otti kirjan käteen ja jatkoi letkeää olemistaan suoraan meihin päin kääntyneenä, alaston boa siinä ihan vapaana köllötellen.

Tilanne oli kohtuullisen absurdi.

Iltapäivä jatkui näissä merkeissä kotiinlähtöön asti. Herra nudisti tai naturalisti tai mikä lie antoi pikkuveikkansa nauttia ilmakylvystä siinä ihan kaikessa rauhassa, ja me pötköteltiin vieressä kuin ei oltais oltukaan. Noh, alastomuushan on kaiketi ihan luonnollista, meille suomalaisille varsinkin, joten kyllähän tuohonkin tottui. Tavallaan.

Me vieläkin joskus päivitellään tätä tapausta ja mietitään, että mikähän juttu tää nyt oli. Erikoinen juttu joka tapauksessa.

Joulukalenteri_Goa

Boaa ei tullut jostain kumman syystä tallennettua muistikortille, mutta tässä me ollaan matkalla takaisin kotibiitsille, yhtä perin outoa kokemusta rikkaampina.

 

Lue lisää Tarinoita maailmalta

{ 4 comments… add one }
 • Saana 3.12.2015, 10:27

  Haha, loistava tarina. Matkaillessa sattuu ja tapahtuu. En otsikon perusteella ollut ihan varma, mitä tämän luukun takaa löytyisi, mutta tämä olikin kiva torstaipäivän piristys! 😀

  • Cocoa etsimässä 3.12.2015, 10:57

   Kiitti! Mietittiin, ettei viitsitä paljastaa juonta vielä otsikossa 🙂

 • Nomadi 6.10.2016, 09:40

  Hah, hauska tarina! Tulitteko tietamaan mista pain tama vapaamielinen herrasmies oli kotoisin?

  • Cocoa etsimässä 19.10.2016, 09:52

   Kiitos Nomadi kommentistasi! Jostain syystä huomasimme sen vasta nyt, joten pahoittelut että vastaaminen on kestänyt. Mutta siis juu, meille ei selvinnyt mistä maasta pariskunta oli kotoisin, kielikin oli aivan vieraan kuuloinen.

Leave a Comment