≡ Menu

Alaskan-risteilyn huippuhetki: Endicott Arm & Dawes Glacier

Alaskan risteily

Yhteistyössä: Risteilykeskus ja Norwegian Cruise Line*

Tämä kuvapostaus on spin-off edellisestä jäätikköaiheisesta Juneau-postauksesta. Jos kiireinen aamupäivä Juneaussa kiristikin hieman hermoja, iltapäivä tarjosikin sitten sellaista maisemailotulitusta että ei paremmasta väliä. Palasimme nimittäin laivalle siitä syystä niin aikaisin, että ehtisimme vielä iltapäivän ja illan aikana lipua valtamerialuksellamme hissukseen pitkin Endicott Arm -vuonoa ja pysähtyä hyväksi toviksi kellumaan Dawes-jäätikön edustalle. Huhheijaa nimittäin, mitä maisemia!

Ehdimme Juneausta lähdettyämme ottaa pienet nokoset hytissä (lomalla parasta!) ja asettua ruoka-annoksinemme buffet-ravintolan ikkunapöytään (oli pakko saada sitä intialaista taas!), kun ikkunan takana alkoi tapahtua.

Mutta mitäpä tässä sanoja tuhlailemaan, kun kuviakin on muistikortin täydeltä. Joten tässä olkaa hyvät; Alaskan-risteilyn huippuhetki kuvina:

IMG_0587
IMG_0601
IMG_20190709_184555
IMG_0596
IMG_20190709_181453
IMG_0627
IMG_0578

IMG_20190709_182637
IMG_20190709_191253
IMG_20190709_184001
IMG_0646
IMG_20190709_190938

Lue lisää Alaskan-risteilystä:

Mikä Alaskan-risteilyssä oli parasta?

Tällaista oli Alaskan-risteilyllä – esittelyssä Norwegian Joy

Ihmeellistä Intialaista, japanilainen grillishow ja paras pihvi ikinä – esittelyssä Norwegian Joyn ravintolat

Näin varaat itsellesi sopivimman risteilyn

Sumuisten vuonojen Ketchikan

Jäätikkömaisemia Juneaussa

Pysy ajan tasalla – tilaa Pullopostia Cocolta -uutiskirje!

Haluatko kuulumisia ja vinkkejä suoraan sähköpostiisi kerran viikossa? Tilaa Pullopostia Cocolta -uutiskirje, jossa kerromme arkisia kuulumisiamme, pohdimme ajankohtaisia matkailuaiheita ja tarjoamme kivoja vinkkejä niin tapahtumiin, ravintoloihiin, kirjoihin kuin säästämiseenkin liittyen. Pulloposti käsittelee matkailua, mutta myös muuta kuin matkailua! Kannattaa siis tilata :).

Tilaa uutiskirje täältä: Pullopostia Cocolta -uutiskirjeen tilauslinkki

*Alaskan-risteily toteutettiin yhteistyössä Risteilykeskuksen ja Norwegian Cruise Linen kanssa. Olimme risteilyllä juttumatkalla perinteisen median edustajina, mutta sovimme samalla näkyvyydestä myös blogissa. Blogin osalta sovimme yhdestä blogiartikkelista (ei tästä), mutta avoimuuden vuoksi olemme lisänneet yhteistyömerkinnän kaikkiin risteilypostauksiin.

{ 2 comments… add one }
  • Upeita maisemia. Aika usein aurinkoinen sää parantaa maisemia huomattavasti. Millainen sää tuolloin oli, puolipilvinen vai vaihteliko pilvisyys paljon?

    • Cocoa etsimässä 23.11.2019, 19:23

      Maisemat olivat kieltämättä hienoja! Meillä oli Alaskassa ainoastaan Icy Strait Pointissa (juttu työn alla) aurinkoinen sää, muuten oli pääsääntöisesti pilvistä ja sumuista, mikä on Alaskan (kaakkoisosien) tyypillisin sää. Meidän mielestä se tietynlainen Alaska-tunnelma tuli nimenomaan siitä harmaudesta ja sumuisuudesta, heti kun oli aurinkoinen keli, Alaska-tunnelma jotenkin katoasi :D. Mutta kyllähän se näkyvyyttä parantaa tietysti, jos paistaa aurinko.

Leave a Comment